Over Mij

overmij1

Hallo, mijn naam is Petra Aben-Maas. Samen met mijn man Kees en onze 2 dochters Tibby en Kes,  wonen wij met onze Papillons in Tilburg (Noord-Brabant, NL ).

In 2001 kocht ik mijn eerste Papillon. Zijn naam is Figaro v/d Maarsas. Hij is de Papillon, die mij de liefde gaf voor het Papillonras in het algemeen.

Mijn eerste Papillon, “ Figaro v/d Maarsas “, aka Figaro.

Mijn eerste Papillon, “ Figaro v/d Maarsas “, aka Figaro.

Mijn liefde voor dit ras groeide en groeide…. en wat begon als een hobby, is uitgegroeid tot een  ” uit de hand gelopen hobby ” ! Nadat ik enkele shows had bezocht, en me bewust was geworden  van de grote variëteit, en het verschil in kwaliteit binnen het ras, wilde ik graag mijn hobby uitbreiden.  In 2002 kocht ik mijn eerste teefje ” Xaffier Princess El-Afrafi “.  In de voorbereiding voor mijn eerste nestje heb ik in 2003  mijn kennelnaam aangevraagd,  die geregistreerd staat bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland onder nr: 263028

Mijn eerste teefje, en stammoeder van mijn kennel :

“ Xaffier Princess El-Afrafi “ aka Hummeltje

“ Xaffier Princess El-Afrafi “ aka Hummeltje

In Nederland zijn 2 rasverenigingen van de Papillon en Phalène,  n.l. de PPCN en de PPVN. Ikzelf ben lid van de PPVN. In het verleden  ben ik lid geweest van beide verenigingen, maar kwam tot de conclusie dat ik mij bij de PPVN beter op mijn plaats voel. Sinds kort ben ik lid van het bestuur, en ben ik voorzitter in het ABC ( Advies en Begeleidings Commissie ). Ik voel me daar helemaal in mijn element, en zeer serieus genomen. De gezondheid van ons ras, staat boven aan mijn prioriteiten lijst. Mensen op weg helpen die net komen kijken binnen ons ras, is een onderdeel van mijn hobby geworden.

 Ik ben lid van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland ( FCI ), van de Papillon en Phalène Vereniging Nederland ( PPVN ),  en van de Papillon en Phalène Club België ( Clepnaco )
Natuurlijk wens ik U veel kijk en lees plezier op mijn website.

Voor vragen mag U altijd met mij contact opnemen d.m.v. het “ contact “ formulier.

Groetjes Petra

.

© 2015 All Rights Reserved Kings & Queenies Designed by MK